Welkom stagiaires!

Er zijn vier stagiaires die binnenkort gaan starten binnen Jolo. Lise en Cherokee werken vanuit Amsterdam en Loes en Julia zullen in Made zitten; wij wensen ze veel plezier en een leerzame tijd toe!

Lisa van Vliet – stage bij Tygo & Vito : Lisa heeft al een afgeronde HBO Marketing Management opleiding op zak en studeert nu Commerciële Economie en heeft al veel ervaring met online marketing. Zij gaat Yvonne en Eline ondersteunen per 1 februari op het gebied van online marketing.

 Cherokee Sowikromo – stage bij Bellaire: Tweedejaars Creative Business studente aan de Hogeschool van Amsterdam, die vanaf 6 februari het team van Toon, Esther en Nadine gaat versterken.

Loes Peek – stage bij Retailteam: Loes kennen we al een tijdje als  oproepkracht bij Ko&Flo in Oosterhout. Zij gaat zich bezig houden met het optimaliseren van de online marketing van de webshops.

Julia Diepstraten – stage bij Bernadette, Private Label: Julia studeert aan het CURIO Mode & Design en start 7 februari bij Bernadette en Esther op de private label afdeling.

 

Plaats een reactie

Meer nieuwsbrieven