Vacancies

WE’RE HIRING!

At this moment we don’t have any vacancies open, but we are always interested in ambitious employees & talented interns.

So you can send us your open application, please send this to j.verhulst@jolo.nl

Thanks in advance.

Stagiair(e) Marketing & Communicatie (meeloopstage)
Full time- Oosterhout (NB)

Ben jij op zoek naar een leuke stage in de richting van Marketing en Communicatie? Bij de leukste webshop van Nederland op het gebied van kinderkleding komt een fulltime stageplek vrij. Als marketing- en communicatiestagiair(e) maak je deel uit van het jonge en enthousiaste team van Ko & Flo in Oosterhout. Samen met je collega’s ga je de marketing & communicatie naar een hoger niveau brengen. In dit proces krijg je uiteraard goede begeleiding en is er ruimte voor schoolopdrachten. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?

Ko & Flo is een winkel in het centrum van Oosterhout (NB). Naast de winkel is er ook een webshop die vanuit dezelfde locatie werkt. Jouw stage zal plaatsvinden in de webshop. Wij willen onze online marketing en inzet van social media naar een hoger niveau brengen. Op onze webshop wordt volop geshopt, niet alleen door Nederlandse consumenten maar ook internationaal. Om te zorgen dat we als shop blijven groeien, meer bekendheid krijgen  en ook onze social media kanalen vernieuwend blijven zijn wij op zoek naar een derdejaars stagiaire.

De functie

Als marketing- en communicatiestagiair(e) houd je je bezig met het optimaliseren van onze marketingmix. Dit houdt in dat je kritisch meedenkt tijdens brainstormsessies, de website en onze social media analyseert maar ook operationeel bezig bent. Zo zal je onder andere content maken voor onze social media kanalen, filmpjes maken en de website up to date houden. Je zult kennismaken met alle werkzaamheden die bij een winkel en webshop komen kijken.

Voorbeelden van werkzaamheden

 • Je maakt foto en video content voor op de webshop en social media.
 • Je helpt mee de webshop up to date te houden en te optimaliseren.
 • Je helpt met het maken en ontwikkelen van een contentkalender.
 • Je maakt actuele content voor onze social media.
 • Je maakt online nieuwsbrieven en optimaliseert deze.
 • Je bent actief betrokken in brainstormsessies.
 • Je denkt mee over oplossingen binnen en buiten onze webshop en winkel.

Wie ben jij?

Voor deze stage Marketing en Communicatie zoeken wij een enthousiaste, proactieve en creatieve student met een HBO of WO opleiding. Je bent voor ongeveer een half jaar minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken. Jij bent betrokken en vindt het leuk om samen te werken. Je zal veel content creëren en daarom is het belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast wil jij jezelf graag op persoonlijk en professioneel vlak verder ontwikkelen. Dit maakt dat je erg leergierig bent en altijd kritisch blijft. Om in ons bedrijf mee te draaien is het belangrijk dat je breed geïnteresseerd bent en snel kan schakelen.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende en veelzijdige fulltime stage (40 uur) met ruimte voor ontwikkeling.
 • Een leerzame omgeving in een jong en gedreven team.
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
 • Stagevergoeding in overleg.

Solliciteren

Herken jij jezelf helemaal in deze functieomschrijving en ben je enthousiast geworden? Stuur dan een mail met je motivatie en cv naar m.verdonck@jolo.nl en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie ter kennismaking!