Vacancies

WE’RE HIRING!

At this moment we don’t have any vacancies open, but we are always interested in ambitious employees & talented interns.

So you can send us your open application, please send this to j.verhulst@jolo.nl

Thanks in advance.

Social Media Expert (M/V) full time
Made

Jolo Fashion Group ontwerpt, ontwikkelt en distribueert o.a. kindermodemerken. De merken zijn er voor kinderen van alle leeftijden, van newborn tot peuters, van kinderen tot tieners. Ieder merk heeft een eigen DNA en opereert onafhankelijk. Alle merken maken gebruik van de gedeelde backoffice van Jolo Fashion Group. Samen vormen ze een internationaal merkenportfolio, dat in meer dan 20 landen wereldwijd wordt verkocht. Wil jij werken in een internationaal bedrijf vol kansen en mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Voor ons kinderkledingmerk Like Flo zoeken wij dé Social Media Expert:
Wij zoeken een nieuwe collega met gevoel voor mode die ons kan ondersteunen op marketing en social media gebied. Daarnaast is creativiteit jouw tweede naam want jij bent verantwoordelijk voor het creëren van traffic naar onze websites en diverse social media kanalen. Onze social media kanalen gebruiken we graag om klanten extra te inspireren. Social media is in onze ogen de perfecte plek om te inspireren op het vlak van nieuwe combinatie mogelijkheden en om (potentiële) volgers op de hoogte te houden van het laatste nieuws en de lanceerdata van de nieuweste collecties.

Alle social media voor het merk Like Flo behoort tot je takenpakket. Insta, Facebook, Youtube en Pinterest ken je van binnen en buiten. Je kent de doelgroep en weet precies hoe je social media inzet om deze doelgroep te bereiken én hoe we ons merk het beste en goed zichtbaar in de markt kunnen zetten. Uiteraard vind je het leuk om voor/met kinderen te werken en te helpen bij fotoshoots. Het is fijn als jij al weet hoe Illustrator & Photoshop werken.

Je komt te werken binnen een jong en flexibel team met 6 collega’s in een modern pand in Made, waar diverse teams van de Jolo merken zitten. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht. Daarnaast hebben we ook een mooi kantoor in Amsterdam waar weer andere merkteams werken en een groot magazijn in Breda. We zoeken iemand voor de langere termijn en willen toewerken naar een vast dienstverband; daarom beginnen we met een jaarcontract. Ook krijg je een goed salaris (afhankelijk van jouw werkervaring en kennis), 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. We volgen de MITT CAO voorwaarden. Je krijg volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en we organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes en borrels.

Jouw profiel
• Een afgeronde MBO/HBO opleiding (in Media & Design of Marketing)
• Starter tot maximaal 2 jaar werkervaring als (social media) marketeer, SEO specialist
• Kennis van verschillende sociale media
• Ervaring met Photoshop, Illustrator & InDesign
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• Hands-on mentaliteit
• Teamplayer
• Gevoel voor commercialiteit en een doelgroepdenker
• Zelfstandige en flexibele werkinstelling
• Stressbestendig

Solliciteren
Wil je meer informatie over onze organisatie? Kijk dan op www.jolo.nl Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan zien we je sollicitatie en cv graag tegemoet. Stuur je motivatie met cv naar m.verdonck@jolo.nl