Vacancies

WE’RE HIRING!

At this moment we don’t have any vacancies open, but we are always interested in ambitious employees & talented interns.

So you can send us your open application, please send this to j.verhulst@jolo.nl

Thanks in advance.

Junior Merchandise Manager

Heb jij de droom om in de toekomst Merchandise Manager te worden?

Voor één van de succesvolle merken B.Nosy zoeken wij een nieuwe collega die net, zoals wij een passie heeft voor mode, modematerialen en collecties!

Wat ga je doen?

Binnen het team van het kinderkledingmerk B.Nosy zoeken wij iemand die ons productieteam komt versterken en het Merchandise vak gaat leren en groeien in de werkzaamheden.

Denk hierbij aan het ondersteunen van het productieproces: het doormeten, doorpassen van samples, fitting samples, pre-production samples. Daarnaast houd je je bezig met  verscheping en kwaliteitsinspecties. Je gaat van A tot Z leren wat er voor nodig is om artikelen uit de collectie zo goed mogelijk bij de retailers te krijgen. Het is lastig om de functie exact te omschrijven want binnen ons bedrijf is het nooit zo dat je maar “één taak” hebt. We werken in een klein team waardoor je meewerkt aan hele proces. Op dagelijkse basis heb je contact met de fabrikanten en volg je de productieprocedure om tot een goed eind resultaat te komen. Dit betekent dat je ook goed moet zijn in Excel maar ook kennis hebt van verticale en horizontale style-shoots.

Binnen ons team hebben we een heel breed en divers takenpakket. Dus mocht je interesse ook nog liggen bij andere werkzaamheden, zoals tekenen (in Illustrator) of ben je goed in het bewerken van foto’s dan horen we dat graag van je zodat we kunnen kijken hoe we dit kunnen inpassen.

Beschik jij over deze onderstaande vaardigheden en eisen?

 • Ben jij ambitieus en leergierig?
 • Kun je goed werken in teamverband?
 • Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid gevoel?
 • Kun je goed overweg met Excel?
 • Beheers jij de Engelse taal in woord en geschrift?
 • Ben je stressbestendig, en gewend te werken met deadlines?
 • Heb jij flexibele werkinstelling?
 • Ben je fulltime beschikbaar?
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO opleiding in de mode beginner
 • Het is een pré als je beschikt over technische kennis
 • Natuurlijk deel je onze passie voor mode!

Wie zijn wij?

B.Nosy is onderdeel van de Jolo Fasion Group. Wat ooit begon als een productiebedrijf voor kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een modegroep met zestien merken in het portfolio: Jolo Fashion Group ontwerpt en produceert meer dan 2,5 miljoen stuks kinderkleding per jaar.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een modern pand in Made, waar de diverse teams van onze merken zitten.  Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht. Daarnaast hebben we ook een mooi kantoor in Amsterdam waar weer andere teams werken aan de verschillende merken en een groot magazijn in Breda. We zoeken iemand voor de langere termijn en willen toewerken naar een vast dienstverband; daarom beginnen we met een jaarcontract. • Goed salaris (afhankelijk van jouw werkervaring en kennis), 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag (MITT CAO voorwaarden) • Mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daarnaast organiseren wij normaliter leuke bedrijfsuitjes en borrels; alleen nu even niet i.v.m. corona.

Kortom, word jij onze nieuwe collega? Is deze functie jou op het lijf geschreven?

Reageer dan op deze vacature en stuur jouw CV en motivatie naar m.verdonck@jolo.nl

We nemen dan zeker snel contact met je op!