Vacancies

WE’RE HIRING!

At this moment we don’t have any vacancies open, but we are always interested in ambitious employees & talented interns.

So you can send us your open application, please send this to j.verhulst@jolo.nl

Thanks in advance.

Fulltime medewerker magazijn voor het inpakken & picken van kledingboxen voor kinderen

Wat ga je doen?
Binnen ons grote magazijn op Minervum hebben we een apart gedeelte waar kledingboxen voor kinderen worden samengesteld en ingepakt. In de dozen zitten outfits die op maat door stylisten zijn uitgezocht. Een box met gepersonaliseerde outfits, speciaal voor het kind samengesteld. Deze outfits worden per order gepickt, mooi verpakt en klaargezet voor verzending. Het kan dus zijn dat je de ene dag de bestelling gaat verzamelen (orders picken) en scannen, de volgende dag aan de inpaktafel staat, of dat je een dagje retouren moet verwerken.

Omdat het aantal orders enorm groeit zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die ons team kunnen aanvullen. We werken nu met 5 collega’s op deze afdeling van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 16.00 uur. Er wordt gezamenlijk geluncht en we klaren de klus elke dag met elkaar. Weet dat je de hele dag staat en loopt, afwisselend bezig bent en hiervoor fit genoeg moet zijn.

Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Stuur dan jouw CV en dan nemen wij snel contact met je op!

Wie zijn wij?
Wat ooit begon als een productiebedrijf voor kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een modegroep met veertien merken in het portfolio: Jolo Fashion Group ontwerpt en produceert meer dan 2,5 miljoen stuks kinderkleding per jaar. Vanuit ons magazijn op Minervum in Breda worden de kledingorders gepickt, verpakt en klaargezet voor transport.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken binnen een modern pand waar aan de voorkant ook de showrooms van onze merken zitten. We zoeken iemand voor de langere termijn en willen toewerken naar een vast dienstverband; daarom beginnen we met een jaarcontract. We werken van maandag t/m vrijdag van 07.30 t/m 16.00 uur • We bieden een fulltime baan, 37-urige werkweek; op vrijdag ben je om 15.30 uur klaar. Salarisindicatie; o.b.v. uurloon € 12,50;  25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag • Mogelijkheden om je te ontwikkelen door het volgen van werk gerelateerde cursussen.

Onze kennis delen wij niet alleen graag met jou, maar ook met ons netwerk. Samen komen wij verder. Normaliter organiseren wij een jaarlijks personeelsuitje, bedrijfsborrels en andere activiteiten, alleen nu even niet in deze coronatijden. Verder volgen wij de RIVM regels op het gebied van hygiëne en houden ruime afstand van elkaar op de werkvloer.

Wil je reageren? Stuur dan jouw CV plus een korte motivatie en dan spreken we elkaar snel!

Contractduur 12 maanden